Näköislehti

Länsi-Savon digitilaus sisältää näköislehden, mobiilisovelluksen sekä lehtiarkiston. Käyttäjätunnus on sama sekä näköislehdessä että sovelluksessa. Näköislehden lukeminen edellyttää voimassa olevaa tilausta sekä Asiakastiliä.

Näköislehti luetaan selaimen kautta esimerkiksi tietokoneella. Tutustu näköislehtemme ilmaiseen koenumeroon.

Mobiilisovellus on kolmiosainen – se sisältää näköislehden lisäksi tuoreita uutisia sekä sääennusteen. Sovellus löytyy iOS:lle, Androidille ja Windows Phonelle – sekä puhelimille että tableteille. Tutustu mobiilisovellukseen tästä.

Tee digitilaus tästä.

Tilaa päivän näköislehti tekstiviestillä tästä.

Tilaus voimassa Kirjaudu asiakastilillesi osoitteessa www.lansi-savo.fi.

Kun asiakastililläsi näkyy tilauksesi ja asiakasnumero, voit lukea näköislehteä ja käyttää mobiilisovellusta. Jos asiakastililtäsi puuttuu tilaustietosi, katso tarkempia ohjeita tästä.

Usein kysytyt kysymykset

Jos sinulla on ongelmia näköislehden tai mobiilisovelluksen käytössä, niin tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tästä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä näköislehdestä

Usein kysyttyjä kysymyksiä mobiilisovelluksesta